Suuntasimme tuulessa ja sateessa kohti pohjoista. Avoimet selät tyynnyttivät mielen. Löysimme oman pienen saaren isolta selältä jossain päin Ala-Keitelettä. Purimme kajakit, uimme ja pukeuduimme Suomen kesään; pitkä lämpökerrasto, fleece, gorepuku ja pipo.
Illalliselle marinoimme entrecote pihvit (soija, sesamöljy, chilikastike, valkosipuli, tuore inkivääri ja pippuri). Pihvien marinoituessa pystytimme leirin.
Pihvien oheen valmistimme maustetun perunamuusin pekonisilpulla. Ruokajuomana luomupunaviini. Jälkiruoaksi tummaa inkivaalisitruunasuklaata ja konjakki. Upea leiripaikka sai arvoisensa ruoan. Nyt tuntuu hyvältä.
Huomenna matka jatkuu kohti Keitelettä, Savoa ja selkeää keliä.
Leiri kiittää, kuittaa ja vetää untuvapussin vetoketjun kiinni.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti